Results 1 to 8 of 8

Thread: CT elastic problem

  1. #1

    Join Date
    May 2007
    Location
    Newcastle NSW
    Posts
    1,688

    Default CT elastic problem

    grrrr, the elastic in the legs of one of my cushie tushies has pretty much gone. Has anyone else had this happen? I dont put them in the dryer or hang them on the line such as they would stretch etc. Its only happened to the 1 so far.

    Does anyone know if they have a warrenty thingy? I checked the website but it doesnt say anything.



    I only bought it a few months ago and i have a huge stash so its not being used all the time.

    Or can clever person fix it for me

  2. #2

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ever so slowly going crazy...
    Posts
    2,268

    Default

    Its probably easily fixed, but I would E mail her babe, she's very nice.....

  3. #3

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Sunny Qld
    Posts
    14,683

    Default

    yeah I'd email her too.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    In the middle of nowhere
    Posts
    9,362

    Default

    yeah what the others said. I've been dealing with her this week and she's great.

  5. #5

    Join Date
    May 2007
    Location
    Newcastle NSW
    Posts
    1,688

    Default

    Thanks Ladies, will send an email then

  6. #6

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    478

    Default

    how did you go with your elastic issues??? i had some of mine do the same thing unfortunately

  7. #7

    Default

    The elastic has gone in ALL of my CT (I had 15) 4 have been replaced, no questions asked.
    I have 8 new ones being sent out to me, still waiting tho.
    I found them very helpful but slow to respond to my complaint, I had to send a few emails.
    As far as I'm concerned, CT are gorgeous nappies but they really need to work on the quality. Mine barely lasted 5 moths!!! Not good....

  8. #8

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne
    Posts
    47

    Default

    I am glad I am not the only one with this problem! I have had to replace the elastic in most of mine now... not ideal but fixed the problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •