View Poll Results: When Did You Lose Your Show?

Voters
154. You may not vote on this poll
  • More than 2 weeks before labour started

    8 5.19%
  • Around 2 weeks before labour started

    6 3.90%
  • Around 1 week before labour started

    15 9.74%
  • 1-2 days prior to labour

    48 31.17%
  • During labour / Lost show with water being broken

    52 33.77%
  • I never saw my show at all

    25 16.23%
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 55 to 68 of 68

Thread: When Did You Lose Your Show / Mucous Plug?

  1. #55

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,096

    Default

    Mine started while I was in hospital having contractions. My water broke some 24 hours before my mucous plug dislodged.


  2. #56

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Recently treechanged to Woodend, VIC
    Posts
    3,480

    Default

    Never saw it. Could be still in there!

  3. #57

    Default

    More than Once! LOL.

    Ok, I will go with "During labour" because 3 of them were during labour. The other two were the day before - simply because labour is so damn long it went past midnight! LOL.

  4. #58

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Brisbane
    Posts
    3,205

    Default

    lol I need multiple votes too!

    First, didn't lose had c/s.

    Second, must've been when hossy broke waters? I was in labour but bub was in distress.

    Third, this was EXACTLY 2 wks to the day before he was born. My best birthing experience too

  5. #59

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    in the garden
    Posts
    3,770

    Default

    Never....

    I've only seen 2 other replies from people who didn't see theirs. Is this that unusual?
    I'm assuming mine must have been so far into my labours I never noticed?...

    ETA ok, I just checked the poll results... I guess it's not that unusual

  6. #60

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Brisbane
    Posts
    1,070

    Default

    I didn't see mine. The midwife pointed it out to me, but I really couldn't be bothered changing position to see it. Apparently it came out as a nice complete plug during stage 2.

  7. #61

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    South-Africa;Rustenburg
    Posts
    1

    Default Do you think i lost my show?

    Hi I'm 35weeks pregnant...I vomited this morning then after that I when to the loo for a pee but then I saw a thick white/yellow snotty discharge. I have no pain what so ever just allot of enery so I was wondering is this my show?



  8. #62

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    travelling
    Posts
    9,567

    Default

    DD1 - lost my plug over the arvo before labour started. I think I lost the last bit about 6 hours before my waters broke.
    DD2 - lots of mucous the 2 or 3 days before, but it was different to DD1's.
    DS - nothing. No warning at all! Was told I was having the show in labour, but never saw it.

    I never actually saw a bloody show with any of them. DD1's was grey & blood streaked, but thats it.

    Oosie - thats probably some of your plug hun Still could be a while yet (as you can see, 2 weeks or more), but your body is getting ready. Good luck
    Last edited by ~clover~; April 23rd, 2010 at 08:31 PM.

  9. #63

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    USA
    Posts
    3,995

    Default

    I had my show then labour started about 3 hours later. I gave birth 20 hours after the show. Not really sure what to vote for because it was less than a day before, but not during labour.

  10. #64

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Western Australia
    Posts
    6,621

    Default

    Never lost mine at all - DS was stuck in the birth canal for 5 days and I'm sure that if he wasn't I would have lost it during labour

  11. #65

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Sunshine Coast
    Posts
    749

    Default

    With DS it came away over a couple of days so I never really saw a plug, just pretty much every time I went to the toilet there was a lot of mucous there. I went into labour about 2 days after that.

    With DD I never saw it at all. My waters broke just before I started pushing so I assume it came out at some point then.

    I'm actually quite disappointed, I wanted to get a look at it! Hoping I get to see it this time.

  12. #66

    Thumbs up Show

    I lost mine on 27th April. It started in the morning, as a clear/colourless snot/semen and kept coming all day. The next morning it was brown and thick, I called the midwife to confirm it was normal to be really dark and she said you're OK. it kept coming until my baby was born 4 days later at 42 weeks 0 days on 1st May. So It came 4 days before and lasted until I gave birth, and changed colours many times. White- brown - red- white.

    I avoided induction by a matter of hours!! If you're healthy and don't want to be induced...?

    Say your prayers....have faith....WAIT!!!

    Hope to have helped, Love Rachel, Luke, Elizabeth & Leah!!!

    Mucho love from UK!!

  13. #67

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia, Australia
    Posts
    8,992

    Default

    *bump*
    Kelly xx

    Creator of BellyBelly.com.au, doula, writer and mother of three amazing children
    Author of Want To Be A Doula? Everything You Need To Know
    Follow me in 2015 as I go Around The World + Kids!
    Forever grateful to my incredible Mod Team and many wonderful members who have been so supportive since 2003.

  14. #68

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    5,177

    Default

    Little bits and pieces overvthe whole pregnancy. I dont remeber evervhaving a "show" although I assume it must have happened at some point?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •